Eilinen päivä oli väsyneen päivä - nukuin aamulla muutaman tunnin ja päivälläkin vielä ruuan päälle pari tuntia. Mieliala oli hyvin "low" mutta ei masentunut, mä vaan lojuin sängyssä, kattelin välillä tv:tä ja uneksin. Siksipä en sitten keskiviikon tuntojakaan tänne kirjoitellut. Keskiviikkoaamuna keitin jälleen kaurapuuron ja laiton pakastimesta mustikoita puuron päälle sulamaan - onnistuin olla laittamatta sokeria! Nautin jälleen kaurapuuron ja mustikan mausta. Ulkoilin koiran kanssa sen mitä nyt kennelyskästä toipuneen koirulin kanssa voi. Laitoin makkara-peruna-porkkanasopan keittymään jo valmiiksi ja hyvä olikin että laiton. Mies kun jäin työpaikan pakettiautolla pihaamme kiinni töistä tullessaan - kiitos naapuriavun (muutakin voi lainata kuin suolaa ja sokeria :) ) saimme heiltä hiekoitushiekkaa ja me powermammat (minä ja naapurimme) sitten lykkäsimme pakettiautoa ja saatin se takaisin kujatielle. Vietiin auto leipomon pihaan jottei vaan torstaiaamulla ole auto jumissa lumessa. En ollu huomannukkaan että olisi saanu reippailla lumitöissä - varsinkin kun kuja oli aurattu ja pihan päässä oli sopiva lumikumpares. Makkarasopan nautin perunalimpun ja edam-juustoviipaleen kera ja join pari pientä lasillista rasvatonta maitoa. Jälkiruuaksi tein mustikkakiisseliä johon lisäsin sokeria - mietinkin jotta voisiko sitä veden makua saada muullakin pois?  Saunassa kävimme iltapäivästä jo - jälleen nua pelasturenkaat mahan ympärille sai oloni huonoksi liian nopeaa saunassa - jotenkin vaan tuosta mahan ympäriltä alkaa ahdistamaan. Ruuan syömisestä oli kuitenkin muutama tunti joten se ei ollut nyt syynä. Käväisin ruokakaupassa kun oli leipä ja maito loppumassa. Ja apteekissa jälleen (pieni tiistainen vastoinkäyminen reseptilääkkeen kanssa kääntyi myönteiseksi joten erään leikkausasian tapahtuminen luultavasti huhtikuussa onnistunee ja yksi elämänvaihe on lopullisesti ohitse)   Tein Reissumiehestä "hampurilaisen". Kokeilin kasvisöljyä ja sulatejuustoa päälle ennen kuin laitoin uuniin. Väliin laitoin tomaattia, sipulia ja paprikaa ja hiukan ketsuppia - yllätyin miten hyvää se oli. Juomana meni jälleen pari pientä lasia rasvatonta maitoa.  Mutta nyt on aika lähteä tyttären kanssa verikokeisiin terveyskeskukseen joten myöhemmin jatkan näitä keskiviikon ja torstain tuntojani. Näihän se käy jotta aika menee ja on jo sunnuntai :) Mutta jatketaanpa nyt ensin tästä. Niin keskiviikkona tv:tä katsellessa tein jälleen jumppaliikkeitä sillä seurauksella että vatsalihakset olivat kipeinä pari päivää. Olen pitänyt taukoa tähän sunnuntaihin asti mutta tänään voisi vaikka Kuorosodan aikaan jälleen jumppailla :)

Torstaina söin mannapuuroa ja laitoin päälle keskiviikolta jäänyttä mustikkakiisseliä.  Ulkoilua Ritan kanssa. Jälleen löhöilyä "low"-asenteella. Ehkä kroppani tähän ruokavaliomuutokseen - valmisruoka/grilliruokapainotteisesta itsetehttyy/hedelmäpitoisempaa (ilman karkkia ja limsaa ollut torstai ku muutoin olen syöny lähes kerran päivässä karkkia melkein pussillisen ja limsaa tölkillisen/puolen litran pullollisen) reagoi mielialani kautta näin. Siinä mielessä ollut hyvä kun on ollut loma niin on saanut rauhassa itseään tutkiskella. Isännän haettuani leipomon pihasta aloimme valmistamaan spagettia kera kanan (marinoimattomia paloja) ja Oriental Sweet (tai jotain sinnepäin :)) Uncle Ben's-valmiskastikkeella. Ruokakirjoista täytyypi katella pastakastikkeitten ohjeita vastineeksi tuolle valmiskastikkeelle. Söin vain lautasellisen ja tunsin itse täyteläseksi. Tätä ruokaa meinaan on menny yleensä pari lautasellistakin. Vesi oli juomana.  Jälkiruokaa en nyt tehnyt joten söin sitten banaania ja viinirypäleitä kera turkkilaisen jogurtin iltasemmalla.  Huomaan että tunnetilani on vahvasti mukana siinä saanko itseni liikkumaan/voimistelemaan ja muutoinkin huomaan käyttäväni energiaa enemmän asioiden pohdiskeluun kuin niiden käytännön laittamiseen vaikka hyvin tiedän miten hyvä fiilis monesta asiasta tulee kun vain aloitan tekemään. :)

Kaikin puolin viikko on sujunut paremmin kuin osasin odottaa - arvelin sortuvani grilliruokiin jo parin päivän kuluttua. Kerran nähdessäni karkkimainoksen tv:ssä iski lievä karkinhimo mutten silti lähtenyt hakemaan hyväskää kaupasta kuten aikaisemmin olisin voinut tehdä (kaupatkin kun ovat yhdeksään asti auki).  Onneksi en paljon jaksa tv-mainoksia katella vaan selailen sillä välin muut kanavat läpi.