1.4.2010   Paino: 68.9 kg  -700g  Vyötärö: 86 cm  - 6 cm

Näin minä vähän arvelinkin että painoa ei lähteny kovin paljoa kun on tuota masua vielä löllymässä :) mutta olen huomannu jo vyön kiristämisessä ja farkkuja jalkaan laittaessa että vyötäröltä lähti reippaasti ja se on erittäin hyvä asia - jenkkakahvat on pienenneet :)

Olo on ollut pirteämpi ja ruoka on maistunut paremmin kun ei ole enimmäkseen syönyt kaikenmaailman grilliruokia. Karkkihimo meni melkein tähän päivään - työkaverini Niina kun antoi lahjaksi Geisha-suklaalevyn kun hänellä loppui työt niin en sitten pystynyt olla sitä maistelematta jo maanantaina ja vähän vielä tiistaina :) Mikä ihanan suklaanmaku suussa kun hitaasti maisteli pala kerrallaan eikä rohmunnu koko levyä "parissa minuutissa" :) Limsankin kanssa pääsin lähes kuun loppuun - viime viikonloppuna oli tyttären 15-vuotissynttäreillä jäänyt limsaa joten piti sitä vähäsen maistaa :) Niin ja viime viikolla olin melkein koko ajan yksin töissä ja perjantaivuoro oli vielä sillä tavalla että piti syödä muutama palaa Kotipizzan Vegetariaa kera kokiksen sillon ku ehti.  Ai niin ja maistoinhan minä luomulimsaa joka oli melekeen ku liian vetistä mehua, eipä tartte sitä enää ostaa :) Ja lisää juomatunnustuksia, saunajuomana ostin kaupasta pitkästä aikaa lonkeroa (Mallaskosken) ku oon siideriä juonu yleensä - olis pitäny vissiin hakia Alkosta ku toi oli  ku greippilimsaa josta puuttuu riittävästi hiilihappoja ja alko tuntumaan että niinku jois jotain "tiskivettä". :) Ja pitihän sitä täytekakkuakin maistaa kun likan kaveri oli niin makeen kakun tehny ja sunnuntaina kävi vanhemmat niin niille tarjosin kuivakakkua kuorrutteella ja arvatkaapa jäikö sitä mutustettavaksi melkein koko viikoksi... eilen meni viimein pala...

Ja se liikunta - on se ny vaan ihimeellistä ku ei akka saa ittiänsä niskasta kiinni jotta sen jumppahetken järjestääs ittellensä! Aamulla jaksan hyvin koiran kanssa lenkkeillä - illlalla sitte huonommin....  aika menee illalla liian nopsaan... no, mitäs käyn koneella tai mitäs luen jotain mielenkiintoista tai katon tv:tä.  Onnistuiskohan sunnuntain aamun jumppahetki via Pilates... yritetään :)

Tällä hetkellä olo on aika kurja - on jälleen se aika kuukaudesta ja toivoo että alakaas ny pian jotta tästä alakuärtyneisyydestä pääsis... ens viikolla olis sitte se Essureki.

Mä luulen jotta ku kevättä kohti mennähän niin tänne kirijoottelu vähenöö - joten kattotahan vapunpäivänä mikä on tilanne :)